ARC MAG - Instalatii electrice si masuratori pram

ARC MAG - Instalatii electrice si masuratori pram
Vizitati ARC MAG!! APASA!!
 

Info electric Info electric Author
Title: Masuratori si Verificari PRAM prize de pamant
Author: Info electric
Rating 5 of 5 Des:
Verificari PRAM - 0723 758 558 Masuratori  si verificari pram  Asiguram o gama variata de masuratori PRAM Verificari pram prize...

Verificari PRAM - 0723 758 558

Masuratori  si verificari pram 
Asiguram o gama variata de masuratori PRAM

Verificari pram prize de pamant









ARC CONNECT
Specialisti in verificari pram prize de pamantpreturi minime, raspuns rapid, seriozitate.

S.C. ARC Connect SRL, este o societate atestata ANRE si ofera servicii de calitate superioare, aceste servicii fiind garantate de catre unii dintre cei mai buni specialisti in domeniul instalatiilor electrice si verificari PRAM.

Verificari PRAM prize de impamantare

1. Verificare pram priza de pamant, continuitate si emitere buletin de incercare
2. Masuratori nivel de tensiune si emitere buletin de incercare
3. Masuratori rezistenta de izilatie cabluri si emitere buletin de incercare

Intocmire raport de verificare si buletin PRAM

Executia unor astfel de lucrari de verificare PRAM este obligatorie si trebuie realizata periodic, de minim 2 ori pe an. Acest lucru permite monitorizarea pe termen lung a instalatiilor electrice.
Pe baza masuratorilor si inregistrarilor este intocmit un raport de verificare periodica la care sunt atasate buletine PRAM in care sunt cuprinse toate datele obligatorii, in conformitate cu legislatia in vigoare, precum:
  • Orice conditie necesara pentru o analiza amanuntita a masuratorilor;
  • Tipul aparatului utilizat in timpul masuratorii PRAM;
  • Numele electricianului, locul si data masurarii pentru a fi transmise in evidenta persoanelor responsabile de Protectia Muncii, Protectia Consumatorilor, Pompieri etc.
  • Copie autorizatie ANRE pe baza caruia emitentul elibereaza buletin PRAM
  • Copie certificat aparat omologat metrologic utilizat in timpul operatiunilor de masurare.
Pe baza de contract de prestari servicii, echipa noastra de electricieni autorizati ANRE se ocupa de proiectarea si organizarea, implementarea operatiunilor de masurare si emitere buletin PRAM, astfel incat sa poti beneficia de garantie post-operatiuni de masurare care include servicii de mentenanta si consiliere pentru ca echipamentele electrice sau electronice sa fie utilizate in parametri optimi.

Verificari pram - Intampinam si solutionam orice problema cu maxima responsabilitate

Electrotehnics este firma autorizata ANRE categoria A2 (pentru incercari de echipamente sau instalatii electrice de joasa si medie tensiune) si B2 (pentru proiectare si executie instalatii electrice pana in 4 kV.
Suntem deprinsi sa livram solutii sustenabile, in conditii de siguranta pentru a proteja viata oamenilor si bunurile acestora.
Oferim servicii de verificari PRAM pentru instalatii electrice pe baza carora emitem buletine PRAM certificate si recunoscute de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul Teritorial de Munca si Protectia Consumatorilor.
Ce sunt verificarile PRAM?
- Ordin nr. 108 din 1 August 2001/Ministerul de Interne/pentru aprobarea DGPSI 004-
Dispozitii generale privind reducerea riscurilor de incendiu generate de încărcări
electrostatice:
     Art. 94. Masurarea rezistentei de dispersie pentru instalatia de legare la pamant se face:
a) in instalatii subterane si in instalatii locale de legare la pamant, cel putin de doua ori pe an;
b) la retelele generale de legare la pamant, cel putin o data pe an

     Verificarea Periodica a Instalatiilor Electrice trebuie executata deoarece prin aceasta putem evita situatii neplacute cum ar fi de exemplu: incendii, electrocutari, deconectari in alimentarea cu energie.
     Verificarile periodice PRAM pot constitui obiective de control ale institutiilor abilitate ale statului in cadrul firmei d-voastra, cum ar fi :Inspectoratul Teritorial de Munca,Protectia Consumatorului si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

     Verificarea periodica a instalatiilor electrice este necesara, deoarece toate instalatiile se deterioreaza din cauza unui numar de factori cum ar fi incarcare excesiva a circuitelor, uzura echipamentelor, coroziune , imbatrinirea izolatiilor.
In consecinta legislatia prevede ca instalatiile electrice trebuie sa fie mentinute intr-o stare corespunzatoare de siguranta, iar pentru aceasta ele trebuie sa fie inspectate si testate periodic.

     Aceste verificari cuprind o serie de masuratori cum sunt: rezistenta de izolatie, impedanta de bucla, curentul de scurt circuit, rezistenta de dispersie a prizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare, verificarea aparatelor de protectie inclusiv a disjunctoarelor diferentiale.

     In urma analizarii acestor masuratori se emit Rapoartele de incercari pentru instalatia verificata, rapoarte care certifica starea instalatiilor si echipamentelor electrice.

     Toate acestea sunt executate de personal cu indelungata experienta in domeniu si care dispune de o dotare de ultima generatie conforma cu standardele si normativele in vigoare.

     Va putem oferi acest serviciu dispunind de oameni cu calificare si experienta PRAM, cu dotare de aparatura de testare conforma cu legislatia actuala.

     In urma verificarii PRAM se intocmeste un Raport de verificare/incercare care cuprinde:

• Conditiile de masurare;
• Tipul aparatului;
• Executantul si locul masurarii.

     In cazul in care valorile masurate nu corespund normelor, instalatia prezinta pericol de electrocutare,
iar paratrasnetul nu mai prezinta siguranta impotriva incendierii in caz de trasnet. Pentru evitarea acestor
evenimente nedorite, putem remedia rapid problemele si executam reverificare PRAM pentru siguranta.
S.C. ARC CONNECT SRL-D
Contact: 0723 758 558
www.arcconnect.net

About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

Site-ul tau preferat!

 
Top