ARC MAG - Instalatii electrice si masuratori pram

ARC MAG - Instalatii electrice si masuratori pram
Vizitati ARC MAG!! APASA!!
 

Info electric Info electric Author
Title: Panourile fotovoltaice
Author: Info electric
Rating 5 of 5 Des:
Datorita pretului ridicat al energiei electrice si a modului de obtinere, omenirea si-a indreptat atentia din ce in ce mai mult catre obtin...
Datorita pretului ridicat al energiei electrice si a modului de obtinere, omenirea si-a indreptat atentia din ce in ce mai mult catre obtinerea energiei regenerabile sau energia verde, dupa cum o stim cu totii.
La nivel mondial principala sursa energetica se obtine din arderea combustibililor, insa aceste sur­se energetice sunt epuizabile si arderea lor produce mari cantitati de CO. Totodata datorita arderii aces­tor combustibili incepe sa se vada efectul negativ al utilizarii acestora cum sunt emisiile de noxe, efectul de sera. Utilizarea energiei solare inseamna mai pu­tina poluare a mediului, aceasta tehnologie reduce cu 1-1,5 tone emisia de CO/an/ familie, este masu­ra care ne permite sa actionam eficient la reducerea efectului de sera.
Radiatia solara este un flux energetic care por­neste de la soare uniform in toate directiile, ast­fel Pamantul primeste zilnic un flux important de energie solara. Pe Pamant ajunge o cantitate enor­ma de lumina solara care este absorbita sau re­flectata inapoi in spatiu in timpul zilei. Puterea ra­diatiei solare depinde de distanta dintre Pamant si Soare, de conditiile meteorologice si de difu­zia atmosferica.

Constructie panou fotovoltaic:
Sistemul prezentat mai sus este un sistem, conceput pentru injectarea energiei electrice produse de panouri, in reteaua electrica de distributie si contorizarea acesteia prin contor.
In acest caz, acumulatorii nu se mai folosesc.
Investitia se amortizeaza in decurs de cativa ani.

About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

Site-ul tau preferat!

 
Top