ARC MAG - Instalatii electrice si masuratori pram

ARC MAG - Instalatii electrice si masuratori pram
Vizitati ARC MAG!! APASA!!
 

Info electric Info electric Author
Title: Protectia diferentiala
Author: Info electric
Rating 5 of 5 Des:
Protectia diferentiala se foloseste pentru protectia omului impotriva electrocutarii, atunci cand se ating din greseala partile aflate sub ...
Protectia diferentiala se foloseste pentru protectia omului impotriva electrocutarii, atunci cand se ating din greseala partile aflate sub tensiune.
Dispozitivele de protectie diferentiala pentru instalatiile electrice casnice sunt reglate la 30 mA ( pragul de curent periculos pentru om ) a curentului diferential rezidual si vor scoate de sub tensiune instalatia electrica când se atinge acest prag.
Cea mai economica solutie pentru asigurarea protectiei diferentialeeste utilizarea unui singur întreruptor automat de protectie diferentialain blocul de masura si protectie monofazat (BMPM) sau trifazat (BMPT).


Dispozitivele de curent rezidual (RCD) asigură protecţia oamenilor şi a instalaţiilor la punere la pământ. Sunt împărţite în 3 familii:
RCD-Întreruptoare automate de curent rezidual diferenţiat (RCCB), care sunt sensibile doar la punere la pământ (de aceea trebuie conectate în serie cu un întreruptor (MCB) sau cu o siguranţă pentru a le proteja în caz de suprasarcină sau scurtcircuit)

- Blocuri de curent rezidual (RCD-block), care sunt dispozitive care trebuie asamblate pe un întreruptor cu curent nominal mai mic sau egal pentru a furniza protecţie atât la punere la pământ cât şi la surtcircuit sau suprasarcină
- Întreruptoare automate cu protecţie diferenţială (RCBO), care combina într-un singur dispozitiv protecţie atât la punere la pământ cât şi la surtcircuit sau suprasarcină.




About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

Site-ul tau preferat!

 
Top