ARC MAG - Instalatii electrice si masuratori pram

ARC MAG - Instalatii electrice si masuratori pram
Vizitati ARC MAG!! APASA!!
 

Info electric Info electric Author
Title: Redresor auto
Author: Info electric
Rating 5 of 5 Des:
Pentru a nu utiliza incorect acest echipament, cel mai bine este sa acorzi atentie instructiunilor venite din partea producatorilor si a com...
Pentru a nu utiliza incorect acest echipament, cel mai bine este sa acorzi atentie instructiunilor venite din partea producatorilor si a comerciantilor. In functie de model si de bateria auto, exista mai multe sfaturi folositoare pe care ar trebui sa le urmezi.

  • Atunci cand doresti sa redresezi bateria, trebuie sa demontezi acumulatorul auto, avand grija sa nu atingi clemele de partile metalice ale caroseriei (altfel risti sa provoci scurtcircuite). Este indicat sa scoti intai clema bornei +.
Redresorul poate avea mai multe pozitii de incarcare. El trebuie fixat in functie de recomandarea producatorului.
Urmeaza sa pui redresorul in priza sau il cuplezi la o sursa de energie.
Fixeaza cu grija bornele la clestii corespunzatori ai redresorului (– la – si + la +), pe rand, tinand clestii de partea izolata.
Cand acumulatorul este incarcat, se scot pe rand clestii acelui redresor auto, tinandu-i de partea izolata, apoi se scoate redresorul din priza.
Apoi monteaza bateria pe masina (este obligatoriu ultima sa fie montata borna +). Verifica contactele astfel incat sa fie ferme.Acestea sunt recomandarile noastre de utilizare a unui redresor auto, speram sa nu intampini situatii neplacute in aceasta iarna. Doteaza-te cu un echipament din timp, pentru a face fata oricaror evenimente de acest gen.

In imaginea de mai jos, aveti o schema de redresor auto.
incarcator auto.gif (7867 bytes)

About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

Site-ul tau preferat!

 
Top