ARC MAG - Instalatii electrice si masuratori pram

ARC MAG - Instalatii electrice si masuratori pram
Vizitati ARC MAG!! APASA!!
 

Info electric Info electric Author
Title: Releul dimmer
Author: Info electric
Rating 5 of 5 Des:
Dimmer-ul (variatorul) este utilizat pentru pornirea si oprirea lampilor cu incandescenta si cu halogen si ofera posibilitatea de reglare a...
Dimmer-ul (variatorul) este utilizat pentru pornirea si oprirea lampilor cu incandescenta si cu halogen si ofera posibilitatea de reglare a intensitatii luminoase prin intermediul unui comutator cu impulsuri. Este potrivit pentru lampile incandescente si cu halogen (inclusiv cele alimentate cu adaptoare electronice sau pe baza de transformator la dimmer-e).
Functionare
Iluminarea este pornita de un impuls de curent trimis dupa apasarea unui comutator de impuls , conectat la un releu. Un alt impuls va opri iluminarea. Apasarea si mentinerea apasata  a comutatorul pentru mai mult de 1 secunda permite utilizatorului sa regleze intensitatea luminii (bucla cu reglare continua in urmatoarea ordine: LUMINA -INTUNERIC-LUMINA).
Intensitatea luminii poate fi controlata prin intermediul mai multor comutatoare conectate in paralel, distribuite in mai multe locuri in aceeasi incapere. SCO-813 sunt adaptate sa lucreze cu butoane echipate cu lampa de neon.
 “SOFT START” – apasarea si mentinerea apasata a comutatorului pentru mai mult de 1 secunda permite cresterea graduala a intensitatii de la “nivel zero” (in secventa INTUNERIC-LUMINA).
Date tehnice
Tensiune alimentare: 230V AC
Curent maxim de sarcina<4,5A
Puterea maxima a becului conectat:1000W
Durata impulsului de current <1 sec
Puterea consumata: 0,3W
Temperatura de functionare: -25/50C
Conexiune: surub terminal 2,5mm²
Dimensiuni: 3 module (52,5mm)
Fixare : pe rail TH-35
 
Protectie supracurent:  WTA 5x20 sigurante la 5A

About Author

Advertisement

Trimiteți un comentariu

Site-ul tau preferat!

 
Top